Brevkasse

Psykoterapeut Camilla Rode logo

Her kan du læse nogle af de spørgsmål jeg har besvaret. Spørgsmålene repræsenterer nogle af de ting, de fleste mennesker tumler med hen ad vejen -gennem livet. Måske kan du kende lidt af dig selv i nogle af dem?

Går du selv rundt med nogle tanker du har lyst til at få mit perspektiv på? Så er du meget velkommen til at skrive til mig i brevkassen.

9 + 10 =

Hvorfor bliver jeg så nemt jaloux?

Jeg er en pige på 26 år, som virkelig kæmper for at holde sammen på mit forhold til min søde kæreste…. jeg elsker ham højt og vi har det rigtig godt… men… nogle gange bliver jeg bare så jaloux at jeg slet ikke kan styre mig og det slider bare så meget på vores forhold!
F.eks. i sidste weekend gik det galt. Min kæreste skulle til afslutning i fodboldklubben og allerede om morgenen begynder jeg at få det dårligt. Tankerne kører rundt i hovedet på mig, hvad sker der mon til festen? Er der nogle søde piger? Hvad hvis han bliver megt fuld? Og alt det der…. min kæreste kan jo godt mærke på mig, at der er noget i vejen og det ender med at jeg bliver rigtig ked af det og spørger om han ikke nok vil blive hjemme….

Er jeg en lortemor?

Kære Camilla

Jeg er på barsel med min søn på 9 måneder og jeg tror jeg er ved at blive skør. Vi er alene hele tiden pga corona, min mor kan vi ikke se, fordi hun er i risikogruppen, mødregruppe er aflyst igen, min mand arbejder.

Jeg burde være glad for al den tid med min skønne dreng og jeg ELSKER ham. Jeg er bare så træt. Jeg triller rundt med vognen for at få ham til at sove og han vågner for det meste efter 20 min. Jeg kommer til at skælde ham ud, fordi jeg bare er udkørt…..