Med denne terapeutiske øvelse får du:

Toppen af poppen
Den mest udbredte og anerkendte terapeutiske metode til at arbejde med din indre kritiske stemme.

Fat om roden
I øvelsen arbejder du med de dybereliggende psykologiske årsager til, at du har en indre kritisk stemme.

Et nyt og stærk selvbillede
Og et liv, hvor du mestrer dine udfordringer, uden at din indre kritiker holder dig nede.

Få adgang til øvelsen nu

Bonus: Du sparer tid og penge.

Denne øvelse sparer dig for et tidskrævende og dyrt terapiforløb.
Du får adgang til øvelsen, så du kan lave den igen og igen – hvis du har en lidt genstridig indre kritiker.

KLIK HER. Få adgang til hele videoguiden nu. KLIK HER

Hvorfor denne videoguide?
I mit arbejde som terapeut, har jeg mødt rigtig mange mennesker, som har en indre kritisk stemme.
En indre kritiker er, i min erfaring, en at vores kerneproblematikker som mennesker.

Når jeg arbejder med vores indre kritiske stemmer, inviterer jeg altid kritikeren frem i rummet, jeg interesserer mig nysgerrigt for den og undgår at true den – jeg vil oprigtig gerne forstå den. Min erfaring er, at når den føler sig mødt og forstået, har den nemmere ved at falde til ro og derfor kan vi nemmere begynde en indre dialog med den. Det lyder næsten som parterapi, gør det ikke?

Det er ikke helt ved siden af, at kalde det parterapi, for det handler om vores indre relation til os selv. Vores indre kritiker, råber altid op af en grund. I første omgang kan det se ud som om den bare vil tryne os. Min erfaring er, at den altid prøver at beskytte os. Når vi undersøger den længe nok, kan vi finde ud af, hvad den vil beskytte os imod. Ved denne bevidstgørelse, af den ellers usynlige måde vores indre kritiker agerer på, kan vi aktivt tage stilling til, om vi reelt er i fare og har brug for den beskyttelse vores indre kritiker tilbyder. Eller om tiden er inde til, at vinke farvel til vores indre kritikers opråb? Min erfaring er, at vores indre kritiker godt kan træde i baggrunden, når den ved, at der er andre dele af os, der kan beskytte os på mere konstruktive måder.

Jeg har lavet videoen, fordi jeg tror på den kan hjælpe dig, der bøvler med din indre kritiske stemme. Jeg tror ikke nødvendigvis du behøver et dyrt terapiforløb, for at arbejde med den her problematik. Har du har en genstridig indre kritiker, som du arbejder med i terapi, tror jeg at videoen her, kan være et godt supplement til dig i hverdagen.
Videoen er en refleksionsrejse og varer 21 min.
Du kan høre/se modulet og lave refleksionerne flere gange, du vil nå lidt dybere hver gang – især hvis du har en lidt genstridig indre kritiker.

KLIK HER. Få adgang til hele videoguiden nu. KLIK HER

Tilmeld nyhedsbrev