Moderskabsrejsen er tilgængelig som abonnent.
Som abonnent har du adgang til alle mine videoguides.
Der er ingen gebyr eller binding og du kan opsige dit abonnement, når du har set de guides du ønsker. Er du allerede abonnent klikker du bare på den video du gerne vil se 😉

Ensomhed i moderskabet

Visualisering

Første destination på din moderskabsrejse er en visuel rejse ind i moderskab, søsterskab, slægtsskab og fællesskab. Rejsen styrker din indre følelse af, at være en del at et større kvindefællesskab fyldt med visdom.
10 min.
Du har en rygsæk med i dit moderskab, som du ikke selv har pakket.

Din rygsæk

Her dykker vi ned i lige netop din rygsæk, den du har med ind i dit moderskab, som du ikke selv har pakket. Modulet giver dig en grundlæggende forståelse, erkendelse og accept af, hvordan din opvækst har skabt grobund for dit moderskab.
26 min.
Sammenhængen mellem dit indre barn og dit fysiske barn

Indre barn

På dette modul besøger vi dit indre barn og undersøger hvordan og ikke mindst hvorfor, dit indre barn kommer til udtryk i relationen med dine egne børn. Det er det der sker, når du oplever at du har svært ved at rumme dit barn.
18 min.
Indre kritiske stemme i moderskab

Indre kritiker

Din indre kritiker er en sær størrelse, den bruger nemlig nogle rigtig grove metoder med det formål at beskytte dig. Dette modul guider dig i dialog med din indre kritiker, du finder ind til, hvad den laver i dit liv og om du stadig har brug for den.
21 min.
Lær at sætte personlige grænser i dit moderskab

Manifestation

Her guider jeg dig til at manifestere dig som en mor der kærligt, omsorgsfuldt og personligt siger fra og sætter grænser overfor dine børn. Du vil opleve, hvordan du får mere energi og overskud genne denne justering i din måde at være mor på.
21 min.
Forløs dit potentiale som mor, i dit moderskab

Forløst potentiale

På dette modul guider jeg dig i kontakt med den kærlige mor du allerede er. Du får øje på det du kan og gør, selvom du ikke har fået det med hjemmefra. Du bliver styrket og næret i dit unikke moderskab.
13 min.
Bliv den mor for dit barn, du altid selv har længtes efter

Selvkærlighed

Jeg guider dig til at mærke, hvad du længes allermest efter at høre og mærke fra din egen mor. Jeg tager dig med på rejsen mod at give dig selv, lige det du længes allermest efter, der hvor du kan finde det, nemlig inde i dig.
18 min.

Moderskabsrejsen er tilgængelig som abonnent.
Som abonnent har du adgang til alle mine videoguides.
Der er ingen gebyr eller binding og du kan opsige dit abonnement, når du har set de guides du ønsker.